klima sigorta attırıyor

Klima sigorta attırıyor

Klima neden sigorta attırır?

Klimalar bulunduğu ortamı ihtiyaca göre ısıtan, soğutan ve temiz hava sağlayan çok geniş alan da sektörde kullanılan bir cihazdır. Bu fonksiyonlara sahip olduğu için artık cağımızda ihtiyaç olmuştur yaşam kalitesine katkıda bulunarak insanlar da olumlu etkisi olduğu gibi sürekli çalışan cihazların soğutulmasında da çok önemli bir yere sahiptir.  Hayatımız da bu kadar önemli yere sahip olan cihazlarında arada beklenmedik problemler de çıkara bilmektedir.

 

KLİMA SİGORTA ATTIRIYOR

Klimanızı açtınız iç ünitenin ışıkları yandı eğer soğutma kullanıyorsanız fanı dönmeye başlar her şey normal seyrinde giderken  birkaç dakika içinde sigortayı attırdıysa problem nedir mutlaka her şey de olduğu gibi birkaç probleme bağlıdır.

  • Ekovatın arızalanmış olabilir.
  • Kapasitör arızalanmış olabilir.

Tabiî ki bu benzeri arızalarla karşılaşıldığında mutlaka profesyonel bir klima servisi’ den hizmet alınmalıdır. Aksi mümkün olmadığı gibi daha büyük sorunlara yol açabilir.

Yazar: aykaserkan

2 thoughts on “klima sigorta attırıyor

    kamuran

    (14 Mayıs 2016 - 14:24)

    iyi çalışmalar arkadaşlar benim evde 24 BTU Arçelik marka bir klimam var klima açıyorum fan üflüyor herşey normal 1 ila 2 dakka sonra sigortayı attırıyor ben esenyurtta oturuyorum ne maliyet çıkar yaptırmayı düşünüyorum çünkü havalar ısınmaya başladı bu konuda bana dönüş yapabilirmisiniz

      aykaserkan

      (15 Mayıs 2016 - 23:42)

      bahsettiğimiz gibi saydığımız ihtimallerden olabilir tabi doğru tespit için yerinde kontrolü gerekmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (1 Kişi oy verdi, 5 üzerinden ortalama puan: 5,00. Bu yazıya oy vermek ister misiniz? )
Loading...